Een schat aan ervaring in de glasindustrie

In het Friese plaatsje Minnertsga bevindt zich Tecfort B.V., het onafhankelijke onderhoud en revisiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de steen- en glasbewerkingsindustrie.

Het bedrijf is in 2005 opgericht door Sjoerd-Harry Steinfort en sinds 2010 bevindt het bedrijf zich op de huidige locatie. Al sinds 1921 is de naam Steinfort allom bekend in de glasbranche en dat is best bijzonder.

Werkplaats

Vanuit de werkplaats kunnen veel bewerkingen worden uitgevoerd. Denk hierbij aan draaien, frezen, lassen, stralen, schooperen en spuiten. Het werkgebied betreft zowel Nederland als het buitenland.

Sector onafhankelijk dus niet gebonden

Bij Tecfort werken gedreven vakmensen die pas naar huis gaan op het moment dat de machine weer operationeel is. Dat is wel zo prettig, want daardoor ben je ervan verzekerd dat wij alles op alles zetten om de machine weer gereed te maken. Zelfs als de zon allang onder is. Een belangrijk kenmerk van Tecfort is dat we sector onafhankelijk werken en hierdoor zijn we niet gebonden aan een bepaald machinemerk. Maar ook voor de verkoop van machines zijn wij de juiste partner. Schakel ons daarom zeker in voor projecten, want we denken graag met je mee in oplossingen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze expertise?

Wij zijn benieuwd naar je vraag. Neem dus zeker contact met ons op.

Meer weten?