Onderhoud machinepark

Klantervaringen Tecfort

Ik ben bijzonder onder de indruk van de innovatieve kracht van Tecfort om bestaande machines beter te maken dan nieuw geleverde machines.

“We hebben al jarenlang ondersteuning van Tecfort voor het onderhoud van ons machinepark. Ik ben bijzonder onder de indruk van de innovatieve kracht van Tecfort om bestaande machines beter te maken dan nieuw geleverde machines.

Tecfort kent alle zwakke punten van de machines en weet op voorhand onderdelen te vervangen voordat de machine stil staat. Mocht er onverhoopt toch wat stuk gaan dan zijn zij op zeer kort termijn op locatie om het probleem te verhelpen.”

Mathieu van der Ingh
Cura Glass
Lopik

Plaatsen Intermac Retrofit

avation

De passie voor het vak is op de werkvloer terug te zien.

Het plaatsen van een volledig nieuwe Intermac CNC machine voorzien van nieuwe besturing en conservering. Deze Intermac is in gebruik genomen door Aviaton Glass & Technology te Voorthuizen die glas produceert voor de luchtvaartindustrie.

“De retrofit Intermac ziet er goed en degelijk uit. De functionaliteit van de nieuwe besturing is eenvoudig en werkt prima met de tekenpakketten, waaronder Autocad. Het plaatsen van de machine verliep vlot ondanks het zware gewicht van 10 ton en de beperkte ruimte waarbinnen gemanoeuvreerd moest worden. Ook de service van Tecfort na de installatie verliep snel en adequaat. De passie voor het vak is op de werkvloer terug te zien.“

Daan van den Brink
Aviation Glass & Technology
Voorthuizen

Groot onderhoud CNC en verhuizing

ESD_logo_blue

“Een aangename samenwerking, waarin Tecfort innovatieve oplossingen toont en laat zien snel te kunnen schakelen.

Het verhuizen van een CNC machine van Rhoon naar Vlaardingen. Vervolgens groot onderhoud gepleegd aan deze machine inclusief revisie van de x- en y-as geleidingen.“Een aangename samenwerking, waarin Tecfort innovatieve oplossingen toont en laat zien snel te kunnen schakelen.

Afgelopen jaar heeft Tecfort zorg gedragen voor de verhuizing van diverse machines naar de nieuwe productielocatie; een traject dat snel en vlekkeloos is verlopen.

Sinds Tecfort verantwoordelijk is voor het onderhoud aan de diverse machines heeft ESD het gevoel dat het machinepark in goede handen is!“

Robin van Houwelingen
ESD Systeemwanden B.V.
Vlaardingen

Een Bavelloni CR1111 levering en plaatsing

Klantervaringen Tecfort

Vanaf de start van het project zijn de contacten goed geweest en is de machine in keurige staat, turnkey, opgeleverd.

De Bavelloni CR1111 is een goede slijpmachine die aangeboden werd door Tecfort. Voordat er besloten werd over te gaan tot de koop konden we eerst verschillende glassoorten komen testen en de slijpmachine beoordelen en inspecteren.

Op verzoek zijn er nog enkele aanpassingen gedaan met name op het gebied van veiligheid.

Vanaf de start van het project zijn de contacten goed geweest en is de machine in keurige staat, turnkey, opgeleverd. Bedankt voor de goede service.

Marcel van Domburgh
Saint-Gobain Glass solutions
Almelo